Spoedgeval

Spoedgevallen en pijnklachten hebben bij ons over het algemeen altijd voorrang. Neem contact met ons op via 070 - 3523630 (het liefst op een vroeg tijdstip) en volg de instructies zodat u dezelfde dag nog geholpen kan worden.

Heeft u last van onhoudbare kiespijn, een uitgevallen tand, een afgebroken kies of een nabloeding, dan kunt u zich wenden tot de spoedgevallendienst.

Bel bij spoed en pijn tijdens kantooruren met het nummer van de praktijk: 070 - 352 36 30. Buiten onze openingstijden, in het weekend of bij geen gehoor kunt u bellen met de Tandarts Spoedpraktijk Den Haag: 0900 8602.

** Bij twijfel biedt Tandarts Spoedpraktijk Den Haag ook de mogelijkheid voor een telefonisch consult met de dienstdoende tandarts. Houd er rekening mee dat hier wel kosten aan zijn verbonden (consult kost €22.16)

Houd er rekening mee dat u bij Tandarts Spoedpraktijk Den Haag direct moet afrekenen bij voorkeur met PIN of Credit Card. Ook dient u zich te legitimeren en wordt er gevraagd naar uw verzekeringsgegevens. Indien u bij ons in de praktijk wordt behandeld voor een spoedgeval en al reeds patiënt bent bij ons in de praktijk, sturen wij de factuur, indien gewenst, eerst naar uw verzekering.

De spoedgevallendienst organiseert de bereikbaarheid / beschikbaarheid van tandartsen en hun waarnemers buiten de normale praktijkuren. De behandeling door een plaatsvervangend tandarts beperkt zich tot het strikt noodzakelijke. Voor eventuele vervolgbehandelingen en voorzieningen wordt u naar uw eigen tandarts verwezen.

Tips bij ongevallen

 • Afgebroken tand: Bewaar het stukje / alle stukken in een bekertje water en ga zo snel mogelijk naar de (dienstdoende) praktijk. De tandarts bekijkt of het afgebroken deel kan worden teruggeplaatst.
 • Tand eruit: Een uitgevallen melktand hoeft nooit meer terug. Een tand van een blijvend gebit moet u zo snel mogelijk terugplaatsen. Wanneer de tand schoon is, houdt u de tand vast bij het witte gedeelte en probeer de tand terug te plaatsen in de holte. Wanneer de tand vies is, stop dan de tand in een beker met melk, of wanneer u geen melk heeft, in uw mond onder de tong of tussen uw wangen en tandvlees. Zorg ervoor dat de tand niet droog wordt en desinfecteer de tand niet.
 • Losse tand: Wanneer u één of meerdere losse tanden heeft na een ongeval, dan kunt u er het best van afblijven en zo spoedig mogelijk naar uw tandarts gaan.

Tandartspraktijk Nugteren

Openingstijden:

 • maandag
  08:00 - 17:00
 • dinsdag
  08:00 - 17:00
 • woensdag
  08:00 - 17:00
 • donderdag
  08:00 - 17:00
 • vrijdag
  08:00 - 17:00
 • zaterdag
  Gesloten
 • zondag
  Gesloten

Extra berichtgeving openingstijden

Adres:

Tandartspraktijk Nugteren
Statenlaan 112
2582 GV, Den Haag

Contact:

Telefoon: 070 - 3523630
info@tandartspraktijknugteren.nl