Over onze praktijk

Tandartspraktijk Nugteren bevindt zich in het charmante Statenkwartier in Den Haag. Wij bieden met onze ervaren tandartsen en mondhygiënisten een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. Vele families zijn al jaren patiënt bij ons. Die vertrouwde relatie vinden we belangrijk, evenals maatschappelijke betrokkenheid.

Afspraak maken

Indien u de gemaakte afspraak niet kunt nakomen verzoeken wij u om ons daarvan minimaal 48 uur van tevoren over in kennis te stellen. Bij afmeldingen binnen 48 uur voor de afspraak, wanneer u de afspraak niet nakomt of wanneer u te laat op de afspraak verschijnt waardoor de afspraak niet door kan gaan, kan het zijn dat we de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen. Dit is maximaal 100% van het bedrag van de voorgenomen behandeling. De declaratiecode is C90: ‘Niet nagekomen afspraak’. Wij registreren dit in uw patiëntenkaart.

 U kunt telefonisch of in de praktijk uw afspraak wijzigen. Per mail is dit helaas niet mogelijk.

Wat te doen bij spoed en pijnklachten

Spoedgevallen en pijnklachten hebben bij ons over het algemeen altijd voorrang. Neem contact met ons op via 070 - 3523630 (het liefst op een vroeg tijdstip) en volg de instructies zodat u dezelfde dag nog geholpen kan worden.

Meer informatie over spoedgevallen