Verhuizing praktijk

Geachte bezoeker,

Zoals wij eerder hebben aangegeven, zoeken wij al een tijdje naar een nieuwe locatie voor de praktijk aan de Statenlaan. Dat is gelukt. Vanaf 1 maart 2023 wordt de praktijk verplaatst en samengevoegd met de Tandheelkundige Expertise Kliniek Groenendijk (TEK Groenendijk). Deze praktijk is op 15 minuten loopafstand van de huidige locatie.

Wij weten dat onze patiënten in het algemeen veel waarde hechten aan de vertrouwensrelatie met onze behandelaars. Wij kunnen ons voorstelen dat dit ook voor u geldt. Om die reden zal het team grotendeels meeverhuizen naar de nieuwe locatie. Op de nieuwe locatie zijn dan een mondhygiënist, tandarts, parodontoloog, implantoloog en prothesespecialist werkzaam, ondersteund door een heel team van vakkundige medewerkers. 

De patiëntendossiers worden overgebracht naar de nieuwe locatie. Uw tandheelkundige gegevens zullen tijdens de verhuizing zorgvuldig worden behandeld en uw gegevens worden op de nieuwe locatie met respect en discretie verwerkt, zoals u dat van ons mag verwachten. 

De behandelingen zullen t/m 27 februari 2023 op het oude adres plaatsvinden, vanaf 1 maart 2023 kunt u terecht op de nieuwe locatie. Alle reeds met u gemaakte afspraken blijven gewoon in onze agenda staan.

TEK Groenendijk - Implantologie Den Haag
Danckertsstraat 2
2517 TH Den Haag
070 – 356 1942
info@implantologiedenhaag.nl


De praktijk aan de Danckertsstraat 2 is geopend maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. Voor meer informatie: www.implantologiedenhaag.nl. Mochten wij u voor de verhuizing niet meer persoonlijk zien, ontvangen wij u met open armen op deze gerenommeerde nieuwe locatie en u de zorg verlenen zoals u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet,
De Praktijk

Ik heb het gelezen

x

Contact

Bereikbaarheid

Onze praktijk bevindt zich in het Statenkwartier in Den Haag, tussen hartje Den Haag en Scheveningen.

De praktijk is telefonisch bereikbaar van 08:00-17:00, behalve tussen 12:30 tot 13:30 uur. Bij geen gehoor, kunt u een voicemail achterlaten en bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Parkeren

In de straten rondom de praktijk kun je tot 13.00 uur gratis parkeren, vanaf 13.00 uur gaat betaald parkeren in.

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul onderstaand formulier in en wij zullen ons best doen om u verder te helpen. Let op: Een afspraak maken, verzetten of annuleren kunt u het beste telefonisch of via de balie doen.

Uw persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden doorgegeven.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.