Verhuizing praktijk

Geachte bezoeker,

Zoals wij eerder hebben aangegeven, zoeken wij al een tijdje naar een nieuwe locatie voor de praktijk aan de Statenlaan. Dat is gelukt. Vanaf 1 maart 2023 wordt de praktijk verplaatst en samengevoegd met de Tandheelkundige Expertise Kliniek Groenendijk (TEK Groenendijk). Deze praktijk is op 15 minuten loopafstand van de huidige locatie.

Wij weten dat onze patiënten in het algemeen veel waarde hechten aan de vertrouwensrelatie met onze behandelaars. Wij kunnen ons voorstelen dat dit ook voor u geldt. Om die reden zal het team grotendeels meeverhuizen naar de nieuwe locatie. Op de nieuwe locatie zijn dan een mondhygiënist, tandarts, parodontoloog, implantoloog en prothesespecialist werkzaam, ondersteund door een heel team van vakkundige medewerkers. 

De patiëntendossiers worden overgebracht naar de nieuwe locatie. Uw tandheelkundige gegevens zullen tijdens de verhuizing zorgvuldig worden behandeld en uw gegevens worden op de nieuwe locatie met respect en discretie verwerkt, zoals u dat van ons mag verwachten. 

De behandelingen zullen t/m 27 februari 2023 op het oude adres plaatsvinden, vanaf 1 maart 2023 kunt u terecht op de nieuwe locatie. Alle reeds met u gemaakte afspraken blijven gewoon in onze agenda staan.

TEK Groenendijk - Implantologie Den Haag
Danckertsstraat 2
2517 TH Den Haag
070 – 356 1942
info@implantologiedenhaag.nl


De praktijk aan de Danckertsstraat 2 is geopend maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. Voor meer informatie: www.implantologiedenhaag.nl. Mochten wij u voor de verhuizing niet meer persoonlijk zien, ontvangen wij u met open armen op deze gerenommeerde nieuwe locatie en u de zorg verlenen zoals u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet,
De Praktijk

Ik heb het gelezen

x

Preventie

Het is verstandig uw kinderen al op jonge leeftijd goede mondgewoonten aan te leren. U kunt er mondproblemen zoals gaatjes en tandvleesontsteking op latere leeftijd mee voorkomen.

Gaatjes en tandvleesontstekingen voorkomen. Hoe doen we dat?

Eerst analyseren

De tandarts, mondhygiënist of preventie assistent kijkt naar poetsgewoontes, mondverzorgingsmiddelen en gewoontes op het gebied van voeding. En geeft u daarna inzicht in het risico dat uw kind heeft op de ontwikkeling van gaatjes en tandvleesontsteking.

Preventieafspraken

Om de mondgezondheid van uw kind te blijven volgen, maken we preventieafspraken. De benodigde frequentie is afhankelijk van het risico dat uw kind heeft op gaatjes (cariësrisico). We bepalen dit risico aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwd schema – op basis van onder andere kwaliteit van mondhygiëne, cariësontwikkeling en doorbraak van tanden en kiezen.

Aanvullende preventie in de praktijk

Soms stelt de tandarts of mondhygiënist vast dat een aanvullende behandeling nodig is. Zoals het aanbrengen van fluoride of een sealant, dit is een laklaagje om diepe groeven in de kiezen af te dichten. Deze aanpak kan bijdragen aan een betere bescherming tegen gaatjes.

Volledige vergoeding

Voor kinderen tot 18 jaar worden alle preventieve mondzorgbehandelingen volledig vergoed vanuit uw basisverzekering. U betaalt hiervoor geen eigen risico.

Alle voordelen voor u en uw kind op een rij:

• Een goed gebit betekent ook een fijne ervaring bij de tandarts

• Goede poetsers zijn eerder zelfstandig

• Een gezonde gewoonte zorgt een leven lang voor een gezonde mond

Geef uw kind een gaaf gebit

Dat is toch de beste start die u uw kind kunt geven? Met ons kidspreventieplan leggen we vanaf jonge leeftijd een goede basis voor een gezonde mond op latere leeftijd. Vraag uw tandarts naar meer informatie of maak direct een kidspreventieafspraak. Wij werken samen met u en uw kind aan een gezond gebit!

Hieronder vindt u informatie over veelvoorkomende tandproblemen en hoe deze voorkomen kunnen worden. Kijk ze gerust door en neem de tips mee in uw dagelijkse routines.

Tandartspraktijk Nugteren

Openingstijden:

 • maandag
  08:00 - 17:00
 • dinsdag
  08:00 - 17:00
 • woensdag
  08:00 - 17:00
 • donderdag
  08:00 - 17:00
 • vrijdag
  08:00 - 17:00
 • zaterdag
  Gesloten
 • zondag
  Gesloten

Extra berichtgeving openingstijden

Adres:

Tandartspraktijk Nugteren
Statenlaan 112
2582 GV, Den Haag

Contact:

Telefoon: 070 - 3523630
info@tandartspraktijknugteren.nl