Verhuizing praktijk

Geachte bezoeker,

Zoals wij eerder hebben aangegeven, zoeken wij al een tijdje naar een nieuwe locatie voor de praktijk aan de Statenlaan. Dat is gelukt. Vanaf 1 maart 2023 wordt de praktijk verplaatst en samengevoegd met de Tandheelkundige Expertise Kliniek Groenendijk (TEK Groenendijk). Deze praktijk is op 15 minuten loopafstand van de huidige locatie.

Wij weten dat onze patiënten in het algemeen veel waarde hechten aan de vertrouwensrelatie met onze behandelaars. Wij kunnen ons voorstelen dat dit ook voor u geldt. Om die reden zal het team grotendeels meeverhuizen naar de nieuwe locatie. Op de nieuwe locatie zijn dan een mondhygiënist, tandarts, parodontoloog, implantoloog en prothesespecialist werkzaam, ondersteund door een heel team van vakkundige medewerkers. 

De patiëntendossiers worden overgebracht naar de nieuwe locatie. Uw tandheelkundige gegevens zullen tijdens de verhuizing zorgvuldig worden behandeld en uw gegevens worden op de nieuwe locatie met respect en discretie verwerkt, zoals u dat van ons mag verwachten. 

De behandelingen zullen t/m 27 februari 2023 op het oude adres plaatsvinden, vanaf 1 maart 2023 kunt u terecht op de nieuwe locatie. Alle reeds met u gemaakte afspraken blijven gewoon in onze agenda staan.

TEK Groenendijk - Implantologie Den Haag
Danckertsstraat 2
2517 TH Den Haag
070 – 356 1942
info@implantologiedenhaag.nl


De praktijk aan de Danckertsstraat 2 is geopend maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. Voor meer informatie: www.implantologiedenhaag.nl. Mochten wij u voor de verhuizing niet meer persoonlijk zien, ontvangen wij u met open armen op deze gerenommeerde nieuwe locatie en u de zorg verlenen zoals u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet,
De Praktijk

Ik heb het gelezen

x

Bleken

Tanden bleken is een snelle oplossing om verkleurde tanden om te toveren in witte tanden. Verkleurde tanden kunnen bijvoorbeeld ontstaan door slijtage, een ongeval, medicijngebruik of een beperkte ontwikkeling van de tanden. Bij een bleekbehandeling wordt geen gebruik gemaakt van een boor, zoals bij andere cosmetische behandelingen wel het geval is.

Tanden bleken slecht?

Onveilige bleekprocessen kunnen schade aanbrengen aan de mond. De Europese wetgeving is daarom in 2011 aangepast. Sindsdien mogen agressieve bleekmiddelen niet meer worden toegepast. Overweegt u een bleekbehandeling? Bespreek uw wensen en de mogelijkheden met de tandarts of mondhygiënist.

Professioneel tanden bleken

Bij onze professionele aanpak voor tanden bleken laten we de tandarts of mondhygiënist eerst uw gebit beoordelen. De behandelaar moet vaststellen dat de tanden gezond en vrij van gaatjes zijn en eventuele vullingen in orde. Daarna wordt de kleur van de tanden bekeken. Is er sprake van verkleuring? Wat is de oorzaak hiervan? Heeft u veel vullingen, kronen of bruggen in de mond? Is aanslag de oorzaak van de verkleuring? Is het resultaat dat u voor ogen heeft realistisch? Bleken is niet altijd de enige of beste oplossing. Vullingen, kronen en bruggen kleuren niet mee en kunnen na het bleken op een storende manier zichtbaar worden. De tandarts of mondhygiënist zal het te verwachten resultaat met u bespreken en u adviseren.

Tandartspraktijk Nugteren

Openingstijden:

 • maandag
  08:00 - 17:00
 • dinsdag
  08:00 - 17:00
 • woensdag
  08:00 - 17:00
 • donderdag
  08:00 - 17:00
 • vrijdag
  08:00 - 17:00
 • zaterdag
  Gesloten
 • zondag
  Gesloten

Extra berichtgeving openingstijden

Adres:

Tandartspraktijk Nugteren
Statenlaan 112
2582 GV, Den Haag

Contact:

Telefoon: 070 - 3523630
info@tandartspraktijknugteren.nl