Verhuizing praktijk

Geachte bezoeker,

Zoals wij eerder hebben aangegeven, zoeken wij al een tijdje naar een nieuwe locatie voor de praktijk aan de Statenlaan. Dat is gelukt. Vanaf 1 maart 2023 wordt de praktijk verplaatst en samengevoegd met de Tandheelkundige Expertise Kliniek Groenendijk (TEK Groenendijk). Deze praktijk is op 15 minuten loopafstand van de huidige locatie.

Wij weten dat onze patiënten in het algemeen veel waarde hechten aan de vertrouwensrelatie met onze behandelaars. Wij kunnen ons voorstelen dat dit ook voor u geldt. Om die reden zal het team grotendeels meeverhuizen naar de nieuwe locatie. Op de nieuwe locatie zijn dan een mondhygiënist, tandarts, parodontoloog, implantoloog en prothesespecialist werkzaam, ondersteund door een heel team van vakkundige medewerkers. 

De patiëntendossiers worden overgebracht naar de nieuwe locatie. Uw tandheelkundige gegevens zullen tijdens de verhuizing zorgvuldig worden behandeld en uw gegevens worden op de nieuwe locatie met respect en discretie verwerkt, zoals u dat van ons mag verwachten. 

De behandelingen zullen t/m 27 februari 2023 op het oude adres plaatsvinden, vanaf 1 maart 2023 kunt u terecht op de nieuwe locatie. Alle reeds met u gemaakte afspraken blijven gewoon in onze agenda staan.

TEK Groenendijk - Implantologie Den Haag
Danckertsstraat 2
2517 TH Den Haag
070 – 356 1942
info@implantologiedenhaag.nl


De praktijk aan de Danckertsstraat 2 is geopend maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. Voor meer informatie: www.implantologiedenhaag.nl. Mochten wij u voor de verhuizing niet meer persoonlijk zien, ontvangen wij u met open armen op deze gerenommeerde nieuwe locatie en u de zorg verlenen zoals u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet,
De Praktijk

Ik heb het gelezen

x

Contact

Adres
Tandartspraktijk Nugteren
Statenlaan 112
2582 GV, Den Haag
Contact
Telefoon: 070 - 3523630
E-mail: info@tandartspraktijknugteren.nl

Openingstijden:

  • maandag:08:00 - 17:00
  • dinsdag:08:00 - 17:00
  • woensdag:08:00 - 17:00
  • donderdag:08:00 - 17:00
  • vrijdag:08:00 - 17:00
  • zaterdag:Gesloten
  • zondag:Gesloten

Behandelingen

Tandartspraktijk Nugteren is een huiselijke tandartsenpraktijk met een enthousiast team van ervaren tandartsen en mondhygiënistes. 

Algemene tandheelkunde

U kunt bij Tandartspraktijk Nugteren terecht voor uw reguliere (half)jaarlijkse controle en algemene tandheelkundige behandelingen zoals het vullen van gaatjes. Tijdens de periodieke controle controleren wij de staat van het gebit. Een geringe hoeveel tandsteen kan door de tandarts zelf verwijderd worden. Bij gaatjes, veel tandsteen of een slechte conditie van het tandvlees wordt u doorverwezen naar onze mondhygiëniste. Het voorkomen en genezen van mondklachten staat bij ons voorop, met als doel een stralend én gezond gebit!

Implantologie 

Naast het uitvoeren van veelvoorkomende tandheelkundige behandelingen, kunt u ook bij ons terecht voor iets complexere behandelingen zoals kroon- en brugwerk. Implantologie biedt uitkomst wanneer u een tand of kiest mist of deze gebroken is.